Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet, Son Dakika 14 Mart 2024 1295 Görüntüleme

Zonguldak Valisi, Şehit Emrah Karacı’nın Ailesiyle İftar Açtı

Zonguldak Valisi, Şehit Emrah Karacı’nın Ailesiyle İftar Açtı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, 2020 yılında hayatını kaybeden şehit polisin ailesiyle iftarda buluştu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, 2020 yılında kanserden hayatını kaybeden polis memuru Emrah Karacı’nın eşi Fatma Karacı ve çocuklarıyla iftarda bir araya geldi

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Karacı ailesi ile iftarda bol bol sohbet ettiler. Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada “Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ile Hanımefendi Güney Hacıbektaşoğlu, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaparken yakalandığı amansız rahatsızlık nedeni ile 2020 yılında hayatını kaybeden Emrah Karacı’nın eşi Fatma Karacı ve çocuklarını hanelerinde ziyaret etti, Karacı ailesi ile birlikte iftar açtı” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Zonguldakta Hayat Felç

Zonguldakta Hayat Felç

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com