Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, HABERLER, Manşet 30 Mart 2022 481 Görüntüleme

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Nihai Listesi Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Nihai Listesi Açıklandı
Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Nihai Listesi Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Nihai Listesi Açıklandı

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı personel alımında yeni bir gelişme yaşandı! İşkur 10 bin işçi alımı nihai listeleri yayınladı. Peki nihai listeye nasıl bakarım? Nihai liste ne demek?

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İŞKUR tarafından yapılan açıklamada 10 bin kadrolu işçi alımı için nihai listelerin belli olmaya başladığı aktarıldı. KPSS şartı olmadan yapılan işçi alımında nihai listelere Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bakılabiliyor.

10 BİN İŞÇİ ALIMI KADROLARI

10 bin sağlık işçisi alımında adayların aşağıdaki kadrolarda istihdam edileceğine yer verilmişti:

NİHAİ LİSTE NE DEMEK? KURA NE ZAMAN?

Yukarıdaki kadrolara yapılan personel alımı için son başvurular geçen hafta alınmış ve Türkiye genelinde yüz binden fazla aday bu ilanlara başvuruda bulunmuştu. Başvuruların alınmasının ardından İŞKUR bugün bir açıklama yaparak başvurusu kabul olan, kura çekimine katılmaya hak kazanan kişilerin isim listelerini kamuoyu ile paylaştı. Nihai listede yer alan isimler, kura çekimine girmeye hak kazanan isimlerdir. Nihai liste, işçiliği kazananların isimleri değil, kuraya katılacakların listesidir. Nihai listedeki adaylar 6 Nisan günü kuraya alınacak Kura çekimi ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Nihai Liste Kuraya girmeye hak kazanma, başvurunuzun kabul edildiği anlamına gelir bu kazandığınız anlamına gelmez.

Kura Yeri : ANKARA

Kura Tarihi : 06.04.2022

Kura Saat Dilimi : Gün Boyunca (09:00 – 18:00)

NİHAİ LİSTEYE NASIL BAKILIR?

Nihai listeye aşağıdaki yolu izleyerek bakabilirsiniz.

esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Bu adreste iş arayan kısmından işkur şifreniz ve TC kimlik numaranız ile giriş yapın. Eğer İŞKUR şifrenizi hatırlamıyorsanız yandaki e Devlet şifresi ile giriş kısmından girebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIM yazan kısma tıklayın. Daha sonra Sağlık Bakanlığı iş başvurunuzu göreceksiniz. Aşağıdaki gibi:

www.iskur.gov.tr

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com