Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Güncel, HABERLER, Manşet 28 Eylül 2022 340 Görüntüleme

Hesabınız Güvende Mi? Sosyal Medya Hesaplarınızı Güvene Alın

Hesabınız Güvende Mi? Sosyal Medya Hesaplarınızı Güvene Alın

İnstagram Facebook milyonlarca insanın kullandığı sosyal mecralardır.En çok üyeye sahip olan bu iki platformun avantajı olduğu kadar dezavantajları da vardır.

Zaten milletimiz okumayı sevmiyor  Uzun uzadıya anlatmayacağım. Dün İnstagramdan telefonuma köylerimizden bir bayan kardeşim sandığım kişi yazdı. Bunu gördün mü hakkında yazılanlar var diye beni güya uyarıyor. Hesabın sahibi kardeşime ulaştım hesabının çalındığını ögrendim. Çalınan hesaptan tarafıma benim ile ilgili mesajlar atmaya başladı.

sikayetvar.com internet sitesinin uzantisina bir “a” daha eklemis ve domain alarak bana linke tiklamam icin link gönderildi.

Ben iyice inceledikten sonra dolandırıcı kötü niyetli olduklarını anladım. Bu konuda dikkatli olmanızı bilmediğiniz linklere tıklamamanızı  ve popüler internet sitesiymiş gibi görünüp domain alan binlerce site var dikkat edin aşağıya birakiyorum ekran görüntülerini….

Hesaplarınızı İki Faktörlü Güvenlik ayarına getirin 

Hesabınız ele geçirdiklerinde terör propagandası cinsel içerikler yaynlayabilirler ve sizden para isteyebilirler 

Bizden uyarması

Saygılarımla Bayram Karaca

 

ki

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com