Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Güncel, HABERLER, Manşet 2 Haziran 2022 445 Görüntüleme

Hastaneye Kaldırıldı Yoğun Bakımda

Hastaneye Kaldırıldı Yoğun Bakımda
Hastaneye Kaldırıldı Yoğun Bakımda

Hastaneye Kaldırıldı Yoğun Bakımda 

Köylülerimizden Esenli Köyünde ikamet eden ( sivru hal) Halil İbrahim Sivri bu gün sabah saatlerinde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

112 Acil ambulansa haber verilmesiyle birlikte komşuları tarafından ambulansa nakledilen köylümüz Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu hastanede yapılan müdahalede beyin damarına pıhtı atması teşhisi konuldu.112 ambulansıyla Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen köylümüz bu hastanede yoğun bakıma alınmıştır.Hayati tehlikesi sebebiyle Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen köylümüz bu hastanede yoğun bakıma alınanarak  acil ameliyat olmuştur.

Anjio yapılarak damarı açılan ve Hayati tehlikeyi atlatan Halil İbrahim amcamızın  yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve  konuşamadığı kaydedildi.

Geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com