ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
Görele’nin Çavuşlu Beldesi Taş Ocağı mevkinde bulunan 900 hektarlık alanın Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesi için ilk adım atıldı.
Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Fatih Duzcu, Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’nın katılımıyla Görele, Eynesil, Çanakçı, Çavuşlu ve Ören Belediyeleri tarafından hazırlanan talep dosyaları Giresun Valisi Enver Ünlü’ye takdim edildi.
Belediye Başkanımız Tolga Erener, Çavuşlu Beldesi Taş Ocağı mevkinde bulunan 900 hektarlık alanın Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesi için ilk adımı hayırlısıyla attık. Görele, Eynesil, Çanakçı, Çavuşlu ve Ören Belediyelerimizin hazırladığı talep dosyamızı Giresun Valisi Enver Ünlü’ye teslim ettik. Son kararı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız verecektir. Bölgemiz için büyük önem taşıyan bu talebimiz inşallah karşılığını bulur” dedi.
kaynak Görele Belediyesi
Sonuç olarak bu haberden şunu çıkarabiliriz. Görelemiz için büyük bir nimet fakat çöp tesisi orada işlevine devam edecek mi sorusu hala sıcaklığını koruyor.Çöpten Enerji üretecek firma 15 yıllığına anlaşma sağladı. Acaba Organize sanayiyi kurup çöpten elde edilecek enerji buradan mı tahsis edilecek.
Bakalım görelelim…..
