Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 20 Nisan 2024 316 Görüntüleme

Görelede Sokak Köpekleri Tehlike Saçıyor

Görelede Sokak Köpekleri Tehlike Saçıyor


Şehir merkezi ve mahallelerde bulunan sokak köpekleri tehlike saçıyor. Görele Sayfiye Mahallesi’nde ikamet eden Paynalu Mustafa Sivri,’nin Kırıklı Köyünde evli kızı Zeynep Hancıoğlu & Bünyamin Hancıoğlu çiftinin oğlu lise öğrencisi Can Polat Hancıoglu başıboş köpeklerden kaçarken düşerek parmaklarını kırdı.
Görele’de farklı noktalarında sürüler halinde gezen başıboş sokak köpekleri tehlike saçıyor. Özellikle akşam ve sabah saatlerinde mahalle aralarında dolaşan köpekler, çocukların korkulu rüyası oluyor.
Vatandaşlar, biranda karşılarına çıkan sokak köpeklerinden tedirgin olduklarını, guruplar halinde gezen başıboş köpeklerin şehrin imajını olumsuz etkilediği belirterek, soruna kalıcı çözüm bulunmasını istediler.
Görele’de şu anda başıboş sokak köpekleri sorunu had safhadadır. Bu sorun nedeniyle çocuklarımız okula tek başlarına gidememektedirler. Çocuklarını bu tehlike yüzünden okula götürmek zorunda kalan veliler işlerine geç gitmektedirler. Çocuklar tek başına gittikleri zaman başı boş köpekler çocuklara saldırmaktadır. Sabah ve yatsı namazlarına gidenlerde aynı sorunla karşı karşıya kalmaktadırlar” diye konuştular.
Sabahın erken saatlerinde okula gitmek isteyen küçük yaştaki öğrenciler ise köpekler yüzünden korku ve panik yaşadıklarını söyledi. Köpek saldırılarının verdiği korkuya dikkat çeken ve sayıları fazla olan başıboş köpeklerin insanlar için can güvenliği açısından risk oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, belediyenin gerekli tedbirleri almasını istiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Okullar Tatil Edilecek

Okullar Tatil Edilecek

Tema Tasarım | Osgaka.com