Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 17 Mart 2026 375 Görüntüleme

Tengeli Mahallesinde Hırsız mı Var

Tengeli Mahallesinde Hırsız mı Var

Esenli Köyümüz Tengeli Mahallesinde hırsızlıkların ardı arkası kesilmiyor.

Efu Cafer Yılmaz’ın evinin altından bir çok tarım ve inşaat malzelerinin çalınması,Güdügu Ahmet Tenk’in evinden 30 Bin ₺ para çalınması ardından Mevlüt Tenk Hoca’nın evinin altından bir çok tarım malzemesi ve ev eşyası alınması….

Son zamanlarda bu vakaların artması insanların aklına acaba sorusu getirmekten öteye gitmiyor.

Mevlüt & Sabire Tenk çiftinin evinden çok sayıda eşya alınmıştır. Köylülerimiz Ankara’ya çocuklarını ziyarete gittiği sırada çok sayıda değerli eşya evinin alında bulunan daireden alınmıştır.

​Olayla ilgili kamuoyuna yansıyan “Hurdacı aldı” iddialarının gerçeği yansıtmadığı, o tarihlerde köye hiçbir hurdacının girmediği kesin olarak tespit edilmiştir.

Kayıp Eşyalar Hakkında Bilgilendirme:

  • Maddi Zarar: Yaklaşık 80-100 bin TL değerinde malzeme (ATV brandası dahil).
  • Manevi Değer: Alınan eşyaların çoğu aile büyüklerinden kalan, yeri doldurulamaz Ata yadigarı hatıralardır.

Aileden Çağrı

“Kimseyi zan altında bırakmak veya şikayetçi olup komşuluk hukukunu bozmak istemiyorum. Ramazan ayı hürmetine, bu eşyaların bir ihtiyaçtan dolayı ödünç alındığını düşünmek istiyorum. Eğer bu eşyalar sizdeyse, lütfen onları ait olduğu yere geri getirin. Maddi bir ihtiyacınız varsa, eşyalarımı geri getirmeniz karşılığında istediğiniz parayı da ödemeye hazırım. Yeter ki aile hatıralarım yerine gelsin.”

Kaybolan Eşyalar

4 tane büyük boy çelik tencere 2 tane orta boy

bakır kazan 2 tane orta boy alüminyum kazanı

Sürmene kasap bıçağı altılı takım bir tane

Balta Nacak tırpan Balyoz beldemir’i tohum

kazması ot kazması kürek 10 metreye 10

metre yeni branda tespit ettiklerim Bunlar

daha fazlası olduğunu düşünüyorum

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

resim yükle
Tema Tasarım | Osgaka.com